Pret Fotograf Nunta

Pret Fotograf Nunta

“Un om caruia nu-i pasa de cei din jurul sau va avea multe dificultati si va ajunge sa-i raneasca pe ceilalti”

De cand fac fotografie…o fac pentru suflet si alte activitati cu suflet, incerc sa stapanesc si sa ma stapanesc rational, dar sa indrum cu suflet.

Cred ca ineficienta rezulta din faptul ca nu dam dovada de suficienta disciplina liber consimtita pentru a face ceea ce stim sa facem si ar trebui sa facem atunci cand trebuie sa o facem…Amanam lucrurile importante in favoarea lucrurilor usoare si imediate.

“Tinerii pot, dar nu stiu… batranii stiu, dar nu pot”

Cu totii raspundem afirmativ: Mai putine cadre si bune dacat multe,…si fara rost…(asta daca nu vrei sa lasi inginerul de la Canon sa gandeasca pentru tine…) sau… dam search pe motoarele de cautare dupa fotograf nunta pret

Oare este mai bine, mai avantajos pentru toata lumea (fotograf, client…) mai putine evenimente…. la care sa participe un fotograf si carora sa-si incline atentia in mod deosebit, carora sa le dedice timp, inspiratie, pregatire, sa fie responsabil pentru propriul rezultat, sa dea dovada de creativitate???…

Cum sa ne eliberam potentialul?..pe cateva sute de euro… la cat mai multe evenimente?…

Einstein spunea ca “problemele importante cu care ne confruntam nu pot fi rezolvate avand acelasi nivel mental la care ne aflam atunci cand le-am creat”…

Recomand sa ne focalizam asupra celor mai importante lucruri!…De cele mai multe ori vedem lumea nu asa cum este ea ci asa cum suntem noi…iar daca la nunta ta treaba cu fotograful, cu pozele nu a mers bine iti spun ca fotograful este de vina!

Daca vrei sa stii de ce am aceasta opinie ma poti suna la 0729209071…

Suma de plecare pentru 2015 fotograf nunta Cristian Pana este de 1100 Euro. Costul albumului de nunta este de 10 Euro pe deschidere.

P.S. Am gresit la 2 nunti: la una nu am facut poze cu parintii miresei, iar la alta cu parintii mirelui…Cine este de vina…Va spun eu: fotograful de nunta!

Stiti ce este mai interesant?…cand acei clienti te recomanda altor clienti. Oare de ce?…Daca vrei sa aflii iti dau numarul lor de telefon!

“Romancierul si ziaristul “scriu” amandoi dar sensul lucrarilor lor se deosebesc intru totul…”

Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

Fotografia nu este o simplă reproducere a ceea ce vezi, este un limbaj prin formă. În zilele noastre interesul pentru instrumentele cu care se poate realiza o fotografie este mai mare decât pentru imaginea care se poate realiza. Se uită adesea care este finalitatea acestor intrumente. Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

 Prefer să vorbim telefonic, să-ți spun ce bălării am eu în cap, dacă este mai ușor, poți să-mi si scrii și să mă întrebi orice, chiar orice, nu am bariere mentale…

 Membru – ISPWP – international professional wedding photographer
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *