Gandurile unei Mirese

Gandurile unei Mirese

Am stiut dintotdeauna cum vreau sa fie nunta mea. Nu pentru ca ma vedeam o printesa accesorizata si machiata ca sa induc invitatii in eroare sau oroare. Ci pentru ca imi imaginam o petrecere cu familia si prietenii unde am fi sarbatorit dragostea noastra din nou. Am stiut clar ca, uitandu-ma in urma vreau sa raman cu ceva amintiri.Vroiam ca amintirile sa-mi transmita emotia si bucuria de atunci. Asa am inceput sa caut un fotograf profesionist ,care sa inteleaga cine suntem si  sa ne redea prin fotografii. Am vazut o poza (cea cu umbrele Oana & Florin) si mi-a placut spontaneitatea transmisa.

Gata! Mi-am gasit fotograf! am zis J

Nu, nu as fi vrut poze ca cea pe care am vazut-o, era momentul lor, erau ei. Dar am stiut ca vreau ca domnul  Cristian Pana sa-mi fie fotograf la nunta.

Acum, Cristi imi spune ca mireselor le plac fotografiile noastre.Iar eu il intreb ‘’Stiu miresele cata implicare trebuie?’’

Pentru ca despre asta vorbim. Despre cum vrei sa iti aduci aminte despre dragostea voastra? Despre povestea voastra? Cat sunteti dispusi sa lasati fotograful sa va vada? Cat comunicati cu el?

Daca iti imaginezi ca a lucra cu un fotograf profesionist, singura ta parte este aceea de a-l plati.Faci o mare greseala.

Fotografiile arata viata noastra, transmit dragostea noastra si bucuria ca suntem impreuna.

Arata ca suntem siguri de legamantul pe care l-am facut.

In urma acelor fotografii m-am ales cu zeci de ciupituri de insecte, cu rochia si sandalele rupte si cu amintirea multor rasete si directive din partea fotografului. Multumesc Cristian Pana! J

P.S.  Dragi viitoare mirese, daca sunteti sigure ca viitorul sot este cel langa care vreti sa va treziti si peste 50 de ani, fotografiile voastre vor iesi minunat. Nimic nu se vede mai frumos ca dragostea, indiferent de cadru.

“Romancierul si ziaristul “scriu” amandoi dar sensul lucrarilor lor se deosebesc intru totul…”

Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

Fotografia nu este o simplă reproducere a ceea ce vezi, este un limbaj prin formă. În zilele noastre interesul pentru instrumentele cu care se poate realiza o fotografie este mai mare decât pentru imaginea care se poate realiza. Se uită adesea care este finalitatea acestor intrumente. Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

 Prefer să vorbim telefonic, să-ți spun ce bălării am eu în cap, dacă este mai ușor, poți să-mi si scrii și să mă întrebi orice, chiar orice, nu am bariere mentale…

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *