Cristian Pana Fotograf

Fotograf Profesionist Bucuresti

Fotograf Profesionist Bucuresti Cristian Pana

Cum am devenit fotograf profesionist Bucuresti? Ei bine, mi-aduc aminte ca o ajutam pe bunica la cules de corcoduse si o tot intrebam cat mai am pana ce o sa merg la gradinita. Ceream bunicii un creion si o foaie de hartie si o mazgaleam, si faceam cercuri si linii si nu se intelegea nimic. Speram ca odata ajuns soim al patriei voi fi capabil sa fac ceva mai mult pe o foaie de hartie. Prin clasele primare am reusit sa castig aprecierea invatatoarei care-mi expunea la tabla si pe holurile scolii lucrarile realizate la ora de desen. Nu mare mi-a fost mirarea cand am redescoperit cercurile si liniile la ora de desen tehnic. Si mai fericit am fost cand cercurile  si liniile ce compuneau tiunghiuri, prin geometria de clasa VIII-a, m-au ajutat sa intru la liceu. Mai apoi, m-a incercat un sentiment, printr-unul din anii liceului cand se face geometrie, sa fiu scos la tabla, sa explic colegilor cum am reusit sa fiu singurul care a rezolat problema.

De vina este penita, creionul si hartia care tot prin anii liceului m-au determinat sa fac felicitari: le scriam de mana cu litere gotice, le multiplicam, le ingalbeneam cu diverse ceaiuri, le ceruiam, si mai departe ajungeau in zilele martisorului la vanzare pe diferite tarabe. Apoi pauza, pana ce anotimpul verii se instala si eu adunam floricele, le presam, le uscam, le asortam in buchete imaginare pe hartie, le laminam, le inramam si uite cum faceam cadou cate un tablou cu floricele la diferite ocazii… Gata m-am marit, am lasat loc fotografiei, nu stiu cum m-a prins, cand o sa cresc mai mare probabil o sa aflu si o sa va impartasesc, pana atunci stiu ca am inlocuit penita cu aparatul foto si hartia cu fotografia. Asa ca va impartasesc o parte din ceea ce fac, in calitate de fotograf profesionist Bucuresti, si va multumesc pentru vizita.

In aceasta sectiune, numita www.cristianpana.ro, sunt prezentate succint, din cand in cand, anotimpuri ale activitatii de fotografie, in mod deosebit anotimpuri ale activitatii fotografiei de nunta