Fotograf Nunta Pret

Fotograf nunta pret

“Romancierul si ziaristul “scriu” amandoi dar sensul lucrarilor lor se deosebesc intru totul…”

Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

 Dacă vrei să descoperi prețul fără a citi…derulează în jos, până la final…

Sunt vizual, auditiv, kinestezic.

Prefer să vorbim, să-ți spun ce bălării am în cap ca fotograf nunta, să-ți impartasesc cum văd eu fotografia de nuntă. Cred că ziua nunții este o fantezie, are în spate un scenariu, de la ora x la ora y mă macheiz, la ora z sunt la biserica…

Am fotografiat multe cupluri, la început pline de entuziasm, dorință arzătoare  ca totul să iasă bine, în ziua evenimentului emoții, presiunea celor din jur, presiunea timpului care se scurge rapid și simți că nu mai ai timp și de aia, și de cealalta…. Deseori sunt întrebat: Cristian și acum ce facem? 90% psihologie – 10% fotografie.

Mirii sunt actorii principali în ziua nunții dar fără exercițiul nunților. Ce vreau să spun? Cel care face clikuri la nunta ta și se uită printr-o gaură și mai trebuie să scrie și o poveste, trebuie să fie fotograf, pozar, executat și prietenul vostru.

Nu pot să-ți garantez că voi scote cele mai bune fotografii. Însă pot să-ți garantez că sunt implicat 100%. Am o vorba a mea “Fara bariere mentale!”

Visez să ajung la 70 ani să merg să fotografiez nunți! Vorbesc Serios!…

Tare greu imi este sa pun intr-o pagina A4 pachete sau oferte pentru ziua nuntii… 

Dar până atunci:

 •  Acoperirea completă a evenimentului prin prezența fotografului Cristian Pană și un asistent (care nu are rol de fotograf)
 •  Număr nelimitat de fotografii – o medie pe eveniment ziua nunții între 600 și 1000. Dacă ar fi să printezi fotografiile în format mare probabil am face un drum pavat de fotografii cu lungimea de la București la Sinaia. Mărturisesc că numărul de 1000 fotografii predate a fost depășit la multe nunti.
 •  Ziua nunții cuprinde pregatire mire și  mireasă, sesiune foto, obiceiuri, fotografii formale cu părinții și cei apropiați, ceremonie  religioasă, recepție /petrecere
 •  În prestarea serviciilor fotograful dispune de independența, obligându-se să depună toată stăruința pentru obținerea unui rezultat cât mai bun, serviciile fotografice fiind un rezultat al creației prestatorului. Datorită faptului că nunțile sunt evenimente necontrolate, fotograful nu garantează că poate obține orice fotografie sau imagine specifică evenimentului. Fotograful va încerca să onoreze toate cererile speciale.
 •  Termen de executie – pentru materialele prelucrate* rezultate în urma prestării serviciilor fotografice este de nu mai puțin de 60 zile calendaristice de la data evenimentului dar nu mai târziu de 120 de zile calendaristice de la data evenimentului.
 •  Garanție 200% Dacă predarea materialului nu se realizeza în termenul specificat prestatorul se obligă să restituie toată sumă încasata și să predea toate fotografiile realizate în format raw.
 •  Incepand cu 2018 pot preda daca se doreste materialul in format raw cat si jpg asa cum a iesit din aparat.
 •  Prelucrarea materialului constă în postprocesare ce conține corecții de expunere, contrast, luminozitate, saturație, încadrare, după aprecierea prestatorului. MAi prost decat este pe site nu poate iesi…Glumesc!…Materialul prelucrat va fi la rezoluția ce a permis-o apartatul de fotografiat dar nu mai mici de 2500/1667 pixeli, (88/58 cm).
 •  Pentru evenimentele din afara Bucureștiului și județul Ilfov se adaugă drumul 8 litri/100km și cazare a două persoane pentru minim o noapte
 •  Vreau să fiu organizat, îmi place să fiu pregătit, înainte eveniment ne vom întâlni și/sau discuta de câte ori este necesar pentru a înțelege ce ți-ai propus pentru ziua nunții, așa îți garantez o comunicare permanentă.
 • Posibil si tu sa ai o propunere, hai sa vad care este, detin resursele, intodeauna sa gesesc o rezolvare!!!…
 •  costuri de plecare pentru ziua nuntii 1.300 euro

Ganduri bune!

“Romancierul si ziaristul “scriu” amandoi dar sensul lucrarilor lor se deosebesc intru totul…”

Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

Fotografia nu este o simplă reproducere a ceea ce vezi, este un limbaj prin formă. În zilele noastre interesul pentru instrumentele cu care se poate realiza o fotografie este mai mare decât pentru imaginea care se poate realiza. Se uită adesea care este finalitatea acestor intrumente. Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

 Prefer să vorbim telefonic, să-ți spun ce bălării am eu în cap, dacă este mai ușor, poți să-mi si scrii și să mă întrebi orice, chiar orice, nu am bariere mentale…

 

0729209071

www.cristianpana.ro

contact@cristianpana.ro

cristianmihai.pana@gmail.com

  Va invit să  răsfoiți Portofoliu Fotograf Nunta

Fotograf nunta pret

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *