Fotograf Nunta Oferta

Cristian Pană

Va mulțumesc pentru că mi-ați scris. Indiferent dacă mă alegeți pe mine sau nu, eu mă bucur că ați ajuns la mine și că fotografiile mele v-au atras atenția.

Pentru a vedea fotografii de la cele mai recente evenimente, va rog să intrați pe  www.cristianpana.ro

https://www.facebook.com/CristianPana.WeddingPhotography/

 

 

  Standard – 1550 Euro

–         Sunt împreună cu voi pe toată durata evenimentului (pregătiri, ședință foto, ceremonia religioasă și petrecerea) în limita a 14-15 ore (nu sunt foarte strict în privința asta, va pot povești mai multe la întâlnire).

–        În jur de 600 de fotografii (pot fi și 800 sau chiar 1000, depinde de eveniment)

–        Toate fotografiile sunt prelucrate la nivel de culoare, contrast, tonalitate și vin la rezoluția lor nativă maximă. Va pot da mai multe detalii despre felul în care prelucrez la întâlnirea noastră.

–        Veți primi link-ul cu toate pozele în maximum patru luni de la data evenimentului. Dacă predarea materialului nu se realizeza în teremenul specificat mă oblig să restitui toată suma încasata și să predau toate fotografiile realizate în format raw. (Nu s-a întâmplat niciodată acest lucru. Este o garanție pentru liniștea voastră)

 

 

 Opțiuni Ședințe Foto

–         Ședință foto în altă zi decât ziua nunții  – 400 Euro. Dacă țineți mult să aveți o ședință foto mai relaxată și să nu fiți presați de timp, această opțiune poate fi perfectă pentru voi.  Ziua nunții va fi astfel mai liberă și eu mă voi concentra mai mult pe partea fotojurnalistica a nunții. Durata ședinței foto este de 2-3 ore, fără să iau în calcul timpul petrecut pe drum în locul pe care îl stabilim împreună.

–           Cununia civilă în altă zi decât ziua nunții (doar în București) – 150 Euro

 

          Opțiuni servicii   

–         Albume foto –  albume digilate tipărite de cea mai bună calitate făcute să reziste mai mult de 50 de ani, produse în România. Toate imaginile din album sunt corectate suplimentar pentru a arăta foarte bine pe hârtie. În principiu se folosesc fotografiile alese de mine dar la final, atunci când design-ul e gata, veți primi paginile în format digital și vom putea face câteva modificări împreună.

–         Album foto cu cel puțin 50 de pagini – (25 file)-mărime 30×30 (deschis 30×60)-copertă din piele (culoarea și modelul le alegem împreună și aveți posibilitatea să verificați design-ul și pozele din albumul vostru înainte de a fi printat) – 390 Euro.

–         Un al doilea fotograf  – între 200 și 600 Euro (în funcție de disponibilitatea colaboratorilor mei și experiență lor) și îl alegem împreună.

–          Dacă doriți să dăruiți familiei sau prietenilor un album similar cu al dumneavoastră, prețul este mult mai mic decât prețul primului album (dacă va avea la bază design-ul acestuia sau mici modifiacari)-în jur de 190 Euro.

–         Dacă doriți să primiți toate pozele mai repede de 4 luni de zile, aveți opțiunea de a plăti în plus suma de 450 Euro și în maxim o luna le primiți pe toate. Colaborez cu o companie de top din SUA care îmi poate face editările într-un timp mult mai scurt decât dacă le-aș face eu și acești bani se duc în totalitate acolo.

 

 

Info

–           Pentru nuntile din afara Bucurestiului (doar in Romania), prețul pachetului standard este de 1950 Euro și toate cheltuielile de transport și cazare sunt incluse în acesta (pentru orașele apropiate de București, acest preț se poate recalcula).

–        Dacă nunta nu este în România, va rog să-mi trimiteți încă un email și să-mi specificați acest lucru (oferta este diferită).

–        Dacă va decideți să semnați cu mine, stabilim o întâlnire și semnăm un contract. Va rezerv data în agendă și îmi plătiți un avans de 300 de euro. Restul se achită la finalul evenimentului.

Oferta este valabilă pentru toate nunțile rezervate până la 01.02.2020. Prețurile din această ofertă sunt fixe. O întâlnire care se încheie cu o negociere nu va avea niciun succes și va fi timp pierdut pentru voi, dar și pentru mine.

Va mulțumesc!

Cu drag,

Cristian Pană