Fotograf Nunta Bucuresti

Fotograf Nunta Bucuresti

Poate chiar si cele mai bune fotografii ale mele sunt o “intamplare”. Ce nu este o intamplare este atitudinea fotografului fata de fotografie si fata de subiectul fotografiat! Ziua nuntii este 90% psihologie si 10% fotografie. Am eu o intrebare: –  ce cumperi? fotograf de nunta sau fotografie de nunta? Hai sa ne auzim telefonic si gasim cel mai bun raspuns doar impreuna!

In fotografia de mai jos a fost o intamplare sa ploua, sa aiba umbrele la ei, a fost o intamplare poate obisnuita ca ei sa-si doreasca o poza de grup acolo, in fata oficiului de stare civila…mai am cateva intamplari ce le pot spune despre acesta fotografie…DA! poti sa ma suni! Pot veni ca Fotograf Nunta Bucuresti dar si ca Fotograf Nunta la Contanta, Pitesti, Roman sau oriunde in tara.

Imi place sa calatoresc, sa intalnesc oameni noi, imi place sa vorbesc cu ei, sa ma conectez cu ei…, sa raman in aminirea lor. Ma simt ca un copil, la fiecare eveniment am emotii, descopar lucruri la care nu m-am gandit, imi place acest aleatoriu, imi place sa vad povesti si sa le scot la “lumina” cu ajutorul aparatului de fotografiat.

De multe ori ma gandesc, ma intreb: astazi ce am sa fac? – ce poze scot la lumina? –  Cum vor fi oamenii? poate intrebari firesti… este un dialog inauntrul meu curmat mai apoi de formula “Fara bariere mentale” du-te conecteaza-te cu oamenii, poti sa te bucuri pentru bucuria lor. O nebunie de copil cu multe emotii… Asa sunt eu ca fotograf nunta.

Ganduri bune catre voi toti!

Fotograf Nunta Bucuresti