Fotograf de Nunta- De ce alegi Cristian Pana?..

Fotograf de Nunta

DE CE SA ALEGI FOTOGRAF DE NUNTA CRISTIAN PANA?

 1. Pentru mine un client foarte multumit este o prioritate astfel te asigur ca incerc, ma straduiesc, imi dau tot concursul ca ziua nuntii tale sa fie o experienta placuta.
 2. Vreau sa fiu organizat, imi place sa fiu pregatit, inainte si dupa eveniment ne vom intalni si/sau discuta de cate ori este necesar pentru a intelege ce ti-ai propus pentru ziua nuntii, asa iti garantez o comunicare permanenta si raspund la orice telefon, mail sau sms.
 3. Garantez prezenta mea personala ca fotograf pe toata ziua nuntii cu incepere de la pregatirea miresei si a mirelui, sesiune foto ziua nuntii, cununie civila si religioasa si pana la finalul evenimentului cand se arunca buchetul miresiei.
 4. Am investit – nu am pus doar la pusculita! – Pentru ca in ziua nuntii voastre va doriti amintiri de calitate, din punct de vedere tehnic dispun de aparatura fotografica necesara.
 5. Garantez ca cel mai tarziu a doua zi dupa eveniment fotografiile vor avea deja backup.
 6. Sigur sunt singurul fotograf care ofera garantie 200%. Garantez predarea materialului in cel mult 120 zile. Daca nu primesti fotografiile realizate in ziua nuntii in termenul aratat iti returnez banii si ramai si cu fotografiile.
 7. Daca ar fi sa printezi fotografiile in format mare probabil am face un drum pavat cu lungimea de la Bucuresti la Sinaia. Cateodata ne ajung si pentru retur. Garantez predarea unui numar de minim 400 (650 ar fi o medie) fotografii ce reflecta desfasurarea evenimentului.
 8. Garantez ca acolo unde veti tine petrecerea tinuta mea ca si fotograf este una decenta.
 9. Garantez ca toate fotografiile sunt trase in format raw iar apoi sunt procesate: expunere, luminozitate, contrast, saturatie a culorilor, claritate, corectie a incadrarii.
 10. Garantez ca daca anumite persoane de la petrecere nu se doresc  a fi fotografiate nu voi face acest lucru.
 11. Te asigur ca pun suflet  100% si iubesc ceea ce fac.
 12. Toate aceste garantii sunt incluse in contractul pe care il semnam.
 13. Ofer aceste garantii pentru ca ma simt in siguranta si am incredere in serviciul pe care il ofer.
 14. “Romancierul si ziaristul “scriu” amandoi dar sensul lucrarilor lor se deosebesc intru totul…”

  Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

  Fotografia nu este o simplă reproducere a ceea ce vezi, este un limbaj prin formă. În zilele noastre interesul pentru instrumentele cu care se poate realiza o fotografie este mai mare decât pentru imaginea care se poate realiza. Se uită adesea care este finalitatea acestor intrumente. Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

   Prefer să vorbim telefonic, să-ți spun ce bălării am eu în cap, dacă este mai ușor, poți să-mi si scrii și să mă întrebi orice, chiar orice, nu am bariere mentale…

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *