#amazingpeople Madalina & Andrei #sharethelove

#amazinpeople

Madalina & Andrei

#sharethelove

I will not fotget this wedding!

“Nunta noastră: un vis împlinit, o poveste devenită realitate! Povestea noastră de iubire!

Ne-am dorit foarte mult ca ziua aceasta să fie una extraordinară, de care să ne amintim cu etuziasm și bucurie mereu, care să ne aștearnă zâmbete pe față ori de câte ori ne vom aminti de ea. Și a fost! Pentru că soarta, vremea și oamenii din jurul nostru și-au dat tot concursul ca să ne îndeplinească visul.

De când eram copil mi-am dorit să mă căsătoresc la Biserica Sfântul Elefterie iar dorința mi s-a îndeplinit!

Andrei nu a dorit să-mi vadă rochia de mireasă până în ziua nunții, iar eu mi-am dorit să fiu tot ce și-a imaginat și chiar mai mult. În privirea lui, în clipa în care m-a văzut îmbrăcată în rochia de mireasă, am citit cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Ne-am dorit ca nuntă noastră să aibă loc într-o zi cu soare, să nu fie însă nici prea cald dar nici frig, să aibă loc intro locație elegantă și centrală, cu muzică bună, să îi putem avea aproape pe toți cei dragi, familie și prieteni, pentru a sărbătorii decizia de a ne uni destinele. Ne-am dorit să imortalizam totul în câteva cele mai frumoase cadre. Și au ieșit ceva mai multe…

Totul a fost perfect, deși au fost multe variabile organizatorice de care ne temeam că vor poticni bunul mers al planului nostru. Dar a ținut bunul Dumnezeu cu noi și ne-a oferit în dar o zi de 27 octombrie cu vreme caldă și soare blând.

Deși ne-am organizat nunta în doar trei luni, toate dorințele noastre s-au îndeplinit. Cred că Dumnezeu ne iubește!

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în cea mai importantă zi din viață noastră!”


no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *