Preturi Fotograf Nunta

 Preturi Fotograf Nunta

 Fotografia nu este o simplă reproducere a ceea ce vezi, este un limbaj prin formă. În zilele noastre interesul pentru instrumentele cu care se poate realiza o fotografie este mai mare decât pentru imaginea care se poate realiza. Se uită adesea care este finalitatea acestor intrumente. Îi dăm fotografului și fotografiei prilejul de a fi o manifestare cu caracter creativ?

Prefer să vorbim telefonic, să-ți spun ce idei am eu în cap, dacă este mai ușor, poți să-mi si scrii și să mă întrebi orice, chiar orice, nu am bariere mentale…

 Preturi Fotograf Nunta

 

DELICE

1.000 Euro

Ziua Nuntii

12 Ore *

fotografii editate

album in format digital

documentare + nelimitat discutii telefonice

-

-

ATTRACTION

1.300 Euro

Ziua Nuntii

16 ore

fotografii editate + raw file 

album in format digital

documentare + nelimitat discutii telefonice

cununie civila alta zi - 2 ore

asistent ziua nuntii

INSPIRE


1.500 Euro

Ziua Nuntii

numar nelimitat ore*

fotografii editate + raw file

album in format digital

documentare + nelimitat discutii telefonice 

cununie civila alta zi - 6 ore

asistent ziua nuntii cu rol de al doilea fotograf

 

Completări:

• Locuiesc în  București pentru anumite evenimente mă pot deplasa.

• Ziua nunții cuprinde pregătire mire și  mireasă, sesiune foto, obiceiuri, fotografii formale cu părintii și cei apropiați, ceremonie  religioasă, recepție /petrecere în limita orelor stabilite.

• Număr nelimitat de ore – exemplu- ziua nunții începe cu pregătirea mirilor la ora 08:00 și se termină atunci când se taie tortul și se aruncă buchetul dar nu mai târziu de ora 04:30 – 05:00

• Dacă se depășește durata prevăzută în contract este un cost suplimentar de 85 Euro/oră

• Număr nelimitat de fotografii – o medie pe eveniment ziua nunții între 600 și 1000. Dacă ar fi să printezi fotografiile în format mare probabil am face un drum pavat de fotografii cu lungimea de la București la Sinaia. Mărturisesc că numărul de 1000 fotografii predate a fost depăsit la multe nunți.

• În prestarea serviciilor fotograful dispune de independență, obligându-se să depună toată stăruinta pentru obținerea unui rezultat cât mai bun, serviciile fotografice fiind un rezultat al creației prestatorului. Datorită faptului că nunțile sunt evenimente necontrolate, fotograful nu garantează că poate obține orice fotografie sau imagine specifică evenimentului. Fotograful va încerca să onoreze toate cererile speciale.

•   Termen de execuție – pentru materialele prelucrate* rezultate în urma prestării serviciilor fotografice este de nu mai puțin de 60 zile calendaristice de la data evenimentului dar nu mai târziu de 120 de zile calendaristice de la data evenimentului.

•   Garanție 200% Dacă predarea materialului nu se realizeza în termenul specificat prestatorul se obligă să restituie toată sumă încasata și să predea toate fotografiile realizate în format raw.

•  Prelucrarea materialului constă în postprocesare ce conține corecții de expunere, contrast, luminozitate, saturație, încadrare, după aprecierea prestatorului. Materialul prelucrat va fi la rezoluția ce a permis-o apartatul de fotografiat dar nu mai mici de 2500/1667 pixeli, (88/58 cm).

•   Pentru evenimentele din afara Bucureștiului și județul Ilfov se adaugă drumul 8 litri/100km și cazare a două persoane pentru minim o noapte

 Membru – ISPWP – international professional wedding photographer

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *