Bine ai venit!

 Hai să răsfoim... 

Fotograf nunta pret 2017

Fotograf nunta pret 2017

Sunt vizual, auditiv, kinestezic.

Prefer să vorbim, să-ți spun ce bălării am în cap, să-ți imparatasesc cum văd eu fotografia de nuntă. Cred că ziua nunții este o fantezie, are în spate un scenariu, de la ora x la ora y mă macheiz, la ora z sunt la biserica…

Am fotografiat multe cupluri, la început pline de entuziasm, dorință arzătoare  ca totul să iasă bine, în ziua evenimentului emoții, presiunea celor din jur, presiunea timpului care se scurge rapid și simți că nu mai ai timp și de aia, și de cealalta…. Deseori sunt întrebat: Cristian și acum ce facem?

Mirii sunt actorii principali în ziua nunții dar fără exercițiul nunților. Ce vreau să spun? Cel care face clikuri la nunta ta și se uită printr-o gaură și mai trebuie să scrie și o poveste, trebuie să fie fotograf, pozar, executat și prietenul vostru.

Nu pot să-ți garantez că voi scote cele mai bune fotografii. Însă pot să-ți garantez că sunt implicat 100%. Am o vorba a mea “Fara bariere mentale!”

Visez să ajung la 70 ani să merg să fotografiez nunți! Vorbesc Serios!…

Dar până atunci:

 •  Acoperirea completă a evenimentului prin prezența fotografului Cristian Pană și un asistent (care nu are rol de fotograf)
 •  Număr nelimitat de fotografii – o medie pe eveniment civilă și ziua nunții între 800 și 1200. Dacă ar fi să printezi fotografiile în format mare probabil am face un drum pavat de fotografii cu lungimea de la București la Sinaia.
 •  Ziua nunții cuprinde pregarire mire și  mireasă, sesiune foto, obiceiuri, fotografii formale cu părinții și cei apropiați, ceremonie  religioasă, recepție /petrecere
 •  Cununie civilă, prezența fotografului stare civilă, fotografii documentare, fotografii cu cei prezenți, sesiune foto
 •  În prestarea serviciilor fotograful dispune de independența, obligându-se să depună toată stăruința pentru obținerea unui rezultat cât mai bun, serviciile fotografice fiind un rezultat al creației prestatorului. Datorită faptului că nunțile sunt evenimente necontrolate, fotograful nu garantează că poate obține orice fotografie sau imagine specifică evenimentului. Fotograful va încerca să onoreze toate cererile speciale.
 •  Pentru materialele prelucrate* rezultate în urma prestării serviciilor  fotografice și videografice este de nu mai puțin de 60 zile calendaristice de la data evenimentului dar nu mai târziu de 120 de zile calendaristice de la data evenimentului.
 •  Garanție 200% Dacă predarea materialului nu se realizeza în teremenul specificat prestatorul se obligă să restituie toată sumă încasata și să predea toate fotografiile realizate în format raw.
 •  Prelucrarea materialului constă în postprocesare ce conține corecții de expunere, contrast, luminozitate, saturație, încadrare apreciabile după aprecierea prestatorului. Materialul prelucrat va fi la rezoluția ce a permis-o apartatul de fotografiat dar nu mai mici de 2500/1667 pixeli, (88/58 cm).
 •  Pentru evenimentele din afara Bucureștiului și județul Ilfov se adaugă drumul 8 litri/100km și cazare a două persoane pentru minim o noapte
 •  Vreau să fiu organizat, îmi place să fiu pregătit, înainte eveniment ne vom întâlni și/sau discuta de câte ori este necesar pentru a înțelege ce ți-ai propus pentru ziua nunții, așa îți garantez o comunicare permanentă.
 •  Costuri de plecare pentru anul 2017  Ziua Nuntii 1.300 Euro

0729209071

www.cristianpana.ro

contact@cristianpana.ro

cristianmihai.pana@gmail.com

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *